La rebel·lió d'un poble en moviment

"És evident que el poble ja no es conforma amb sentències injustes de tribunals deslegitimats, sinó que reclama exercir el vot per poder decidir", afirmen les JERC Terrassa

JERC Terrassa
02 d'octubre del 2014
Per als que portem anys lluitant i treballant per assolir l'alliberament dels Països Catalans, així com per arribar al socialisme que garanteixi drets per a tothom, és sempre emocionant veure com la ciutadania surt al carrer per protestar, per expressar la seva opinió i per dir que ja en té prou, que volen ser les persones, i no els bancs, les institucions de l'Estat o les grans empreses qui decideixin el futur d'aquest poble.

Aquest dimecres a la nostra ciutat, centenars i potser milers de persones van sortir al carrer desafiant la pluja torrencial que queia per dir ben alt i ben clar que volem votar, que seguim tossudament decidits a votar el 9 de novembre. Es fa difícil de dir si una mobilització de tal magnitud, i de tanta espontaneïtat, havia existit mai a Terrassa.

Veritablement, no poder accedir a l'interior del Raval de Montserrat per la quantitat de gent que l'omplia fou un senyal que el dia era històric, i més si tenim en compte la magnitud de l'aiguat que va caure a l'hora de la concentració. És evident que el poble ja no es conforma amb sentències injustes de tribunals deslegitimats, sinó que reclama exercir el vot per poder decidir, i amb això començar a construir un país nou en el qual poder-hi combatre les injustícies amb un poder proper i emanat de la ciutadania.

El joc de paraules pot semblar massa fàcil, però no és cap mentida que els ciutadans i ciutadanes de Terrassa es van mullar per reafirmar el clam democràtic que fa anys que dura i que cada cop més gent assumeix com a propi.

Des de les JERC Terrassa no podem fer cap altra cosa que aplaudir el poble terrassenc, i per extensió el poble català, i refermar el nostre compromís amb la democràcia, propera i convençuda, per tal de canviar les coses. No ens rendirem, no defallirem i no perdrem la il·lusió ni l'esperança per fer un país nou. No acatem el TC! El 9N votarem per construir uns Països Catalans lliures i socialistes!

JERC Terrassa