El Circ Cric s'enfronta a un combat de riure amb 'Matx de Pallassos'

L'espectacle amb Tortell Poltrona es podrà veure aquest diumenge 5 d'octubre a les sis de la tarda al Centre Cultural Terrassa

La Torre
02 d'octubre del 2014
La darrera producció del Circ Cric parodia un concurs televisiu Foto: CCT

Tortell Poltrona és un dels vuit pallassos encarregats d’un joc d’improvisació que té per finalitat fer riure a l’espectador i aconseguir la millor puntuació. L’espectacle es podrà veure aquest diumenge 5 d’octubre a les sis de la tarda al Centre Cultural Terrassa.

La darrera producció del Circ Cric parodia un concurs televisiu, un xou basat en l’art de la improvisació on el públic és l’encarregat de jutjar les actuacions. Dos equips -formats per quatre pallassos cada un- s’enfronten i mostren el seu enginy per arrencar el riure dels espectadors.

L’espectacle està conduït per Pep Callau com a àrbitre, Jordi Saban com a linier, al músic Lluís Rodríguez -que hi afegirà emoció- i una cantera de vuit pallassos com a jugadors: Tortell Poltrona, Claret Clown, Lola Gonzalez, Miner Montell, Josep Ventura Sylvestre, Merche Ochoa, Toti Toronell i Pere Hosta.

La inventiva, la rapidesa de reacció i la complicitat entre els personatges faran créixer les diferents personalitats dels jugadors pallassos. Nervis, emoció, impaciència, unes quantes proves a superar. Els pallassos poden triomfar o fracassar... però el riure està assegurat.

El Circ Cric ha adaptat a casa nostra Matx de Pallassos, una idea original de la companyia brasilera Jogando no Quintal. L’espectacle ja s’ha experimentat amb èxit al Cabaret Coluche, al Festival Circ Cric, al Festival de Pallassos de Cornellà 2013, a l’Espai Lliure del Teatre Lliure en el marc del Grec 2013 i a la Temporada Alta a Salt.

El Circ Cric va ser fundat l’any 1981 per Jaume Mateu, conegut popularment com a Tortell Poltrona. L'any 2005 la companyia va ser guardonada amb el Premi Nacional de Circ, concedit per la Generalitat de Catalunya.