La Torre us convida a veure «La Filla del Mar» de Pam Teatre

La Torre
07 d'octubre del 2014
La Torre sorteja quatre entrades dobles per anar a veure l'obra "La filla del mar" d'Àngel Guimerà a càrrec de la companyia egarenca Pam Teatre.  Entre tots els participants sortejarem entrades gratuïtes per a la representació de l'obra de diumenge 12 d'octubre (18 hores). Teniu temps per respondre fins dijous dia 2 a les 20.59 hores.

Normes del concurs
- Per participar al sorteig de les quatre entrades, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms i la vostra adreça de correu electrònic i, també, que accepteu les normes del concurs.
- Cada participant optarà a una entrada doble.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous a les 20.59 hores.
- Un cop fet el sorteig, La Torre contactarà per correu electrònic amb la persona guanyadora.
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de latorredelpalau.cat. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

Sinopsi

Aquest drama d'Àngel Guimerà en tres actes narra la història del Pere Martir, la Mariona i l’Àgata. Tots tres vivint a prop de la costa, en un petit poblet de pescadors.  On en Pere Màrtir és el noi guapo del poble, que porta de corcoll a totes les xicotes. La Mariona és la filla de l’home més ric del poble. I l’Àgata és una noia que van recollir del mar quan el seu vaixell es va enfonsar prop de la costa per culpa d’una tempesta.  L’amor i desamors d’aquests tres personatges, són els que faran que aquesta obra tingui desenllaç fatal per a un dels personatges (o per a tots tres).