Els millors clubs de Catalunya van ser a les XII Hores de Pilota a Mà

La Torre
30 de setembre del 2014
Es van disputar onze partits de categoria absoluta Foto: CNT

El CN Terrassa va organitzar dissabte passat les tradicionals XII Hores de Pilota a Mà – 14è Memorial Joan Costa, que van arrencar a les nou del matí i es van perllongar fins a les deu de la nit. La jornada, que va comptar amb una magnífica afluència de públic, va aplegar representants dels millors clubs de Catalunya d’aquest esport.

A banda del Club Natació Terrassa hi van ser el CN Barcelona, la Casa de Los Navarros de Barcelona, el Club Atano de Barcelona, el Santa Coloma i el CN Igualada que van aportar jugadors a una competició que servir, un any més, per homenatjar la figura de Joan Costa.

La jornada va constar d’onze partits de categoria absoluta i de cinc enfrontaments de categoria infantil que van fer gaudir els espectadors, que no van deixar d’animar els joves esportistes. Al marge dels encontres, i com és habitual, la jornada va caracteritzar-se per l’esperit festiu i lúdic. Tots els assistents van poder assaborir un generós esmorzar de germanor.

Les XII Hores suposen, any rere any, un punt de trobada de la família de la pilota a mà i una oportunitat per difondre aquesta tradicional modalitat esportiva, molt arrelada a la història del club.

El resultat dels partits en còmput global, que ve determinat pel color que llueix cada parella, va ser el següent:

Partits de categoria absoluta
Blau – 234 punts
Vermell – 217 punts

Partits infantils
Blau – 93 punts
Vermell –109 punts