El Pere

"Pere Navarro va ser qui va posar el dret a decidir al programa electoral del Partit Socialista de Catalunya i ha estat implacable en la defensa de l'estat del benestar, davant d'aquesta dreta catalana que retalla drets i desballesta de forma salvatge els serveis públics", escriu Jordi Prat

Jordi Prat
01 d'octubre del 2014
El company Pere Navarro renuncia a la primera secretaria del PSC, segons ha manifestat ell mateix, "perquè això és el que necessita el partit en aquests moments". Amb aquest gest valent, conseqüent i generós Navarro demostra un cop més que és un polític honest, capaç d'assumir responsabilitats i d'actuar amb fermesa a favor sempre del benefici col·lectiu, amb una actitud de servei, no només al seu partit sinó a tota la societat catalana. 
 
En Pere – perquè tot i el seu càrrec de gran responsabilitat, continua sent el Pere cordial i proper amb la gent, que ja era en la seva època d'alcalde de Terrassa – ha decidit fer un pas enrere perquè el socialisme català pugui fer un pas endavant. El partit, és evident, necessita un revulsiu que ens torni a situar com a principal referent de l'esquerra a Catalunya i que ens faci recuperar els votants que hem anat perdent en les darreres conteses electorals. 
 
El nostre primer secretari, Pere Navarro, ho ha tingut difícil des del primer moment, tan pel context polític que es viu al país com per la situació en què es troba el partit. 
 
El company Pere Navarro ferm convençut del socialisme, del catalanisme i del federalisme, Pere Navarro ha defensat les seves idees arreu, al Parlament Català, a Madrid, al carrer... no desaprofitava cap ocasió per explicar el nostre projecte i ha fet moltes coses ben fetes: amb en Pere, els diputats del PSC han votat diferent del PSOE en el Congrés, per defensar el dret a decidir dels catalans. 

El Pere va ser qui va posar el dret a decidir al programa electoral del Partit Socialista de Catalunya. El Pere Navarro ha estat implacable en la defensa de l'estat del benestar, davant d'aquesta dreta catalana que retalla drets i desballesta de forma salvatge els serveis públics i també contra el govern de Rajoy, enquistat en l'unionisme i l'status quo mentre oprimeixen la classe mitjana d'aquest país amb les seves polítiques retrogrades. 
Som conscients que no tot han estat encerts, tal i com ell ha reconegut, però el que està clar és que ens trobem davant d'un polític exemplar. 

Gràcies Pere. 

I ara, amb tu també, tots i totes les socialistes hem de poder participar activament d'aquest procés de recuperació i regeneració. 

Jordi Prat
PSC Vallès Oest