Batanero torna a Terrassa amb regust agredolç

La selecció CATUEFA va perdre per la mínima davant l'Eastern Region i diu adéu a la Copa de les Regions

Lluïsa Tarrida
29 de setembre del 2014
La Selecció Catalana ha viscut la cara més dura del futbol. Després de fer un campionat amb un molt bon futbol, han quedat eliminats d'Europa amb 14 gols a favor i només un en contra. Cop dur per als catalans que havien guanyat amb contundència els seus dos primers partits de lligueta: 10 gols a 0 a l'ARF Telenesti i  i 0 a 4 contra l'AF Piatykhatska.
 
La selecció va quedar eliminada de la Copa de les Regions en caure per la mínima (0 – 1) contra l'Eastern Region d'Irlanda del Nord. Catalunya va posar el futbol i Aumatell, el jugador del Terrassa FC Batanero o Pedro Bilbao van buscar sense fortuna el gol de la classificació. D'aquesta manera, els actuals subcampions d'Europa s'acomiaden de la IX edició de la Copa Regions UEFA. 

Batanero torna doncs a Terrassa amb regust agredolç després d'haver disputat un molt bon campionat en el qual s'ha anotat fins a dues dianes. El futbolista s'ha incorporat ja a les files de David Pirri per preparar el partit d'aquest diumenge a l'Estadi Olímpic de Terrassa després de quinze dies en què la competició ha estat aturada.