El Mercat de la Independència inclou missatgeria ecològica

L'equipament ofereix la possibilitat de repartir per la zona de vianants les comandes realitzades pel client amb un vehicle sostenible

La Torre
03 d'octubre del 2014
L’Associació de Concessionaris del Mercat de La Independència ha firmat un conveni de col·laboració amb l'empresa de missatgeria ecològica Mis&Bis. L'objectiu és donar una empenta a dos serveis de recent creació que, segons l’opinió dels usuaris habituals, són molt ben valorats: la compra on-line i la Compra Exprés.
 
Des del juliol de 2009 es poden fer comandes a les parades associades des de la pàgina web, i es reben a domicili. Durant aquesta època s'han realitzat prop de 700 serveis amb un promig de compra que ha anat pujant, estant actualment a la ratlla dels 100 euros. Hi ha l’opció, també, de recollir la comanda al mateix mercat, estalviant-se les cues que es formen en algun horari i dia determinat.
 
Per la seva banda, el servei Compra Express es va iniciar el febrer de 2012 i ja porten unes 300 comandes, amb un valor de mitjana de 130 euros. Amb aquest servei l’usuari ve al Mercat a fer tota la compra però deixa les bosses a la mateixa parada i, a l’hora acordada, es reparteix a domicili. Aquesta era una manera virtual d’ampliar l’horari del mercat, ja que el repartiment també es pot fer fora de l’horari comercial. 
 
A inicis d’aquest 2014, des del Servei de Comerç va oferir la possibilitat de contactar amb uns emprenedors que volien fer missatgeria ecològica mitjançant bicicletes elèctriques. I ara, s'ha formalitzat el conveni i s'ha volgut fer una presentació pública perquè els usuaris coneguin un servei amb el qual es garanterix la possibilitat de repartir per la zona de vianants amb un vehicle adequat. El servei, en funcionament, des de passat Setmana Santa, ja ha obtingut una seixantena de comandes amb bicicleta ecològica.