Remuntada èpica i victòria per a l'Atlètic davant del Júnior

Les noies van caure per la mínima contra el Club de Campo

29 de setembre del 2014
L'Atlètic de Divisió d'Honor masculina ha començat amb bon peu la lliga, amb una victòria per 3-2 contra el Júnior en un partit que s'havia posat molt complicat quan a falta de només un quart els de Sant Cugat dominaven el marcador per 0-2.

Tot i les dificultats dels groc-i-negres per marcar durant els primers 45 minuts, van gaudir de la possessió des de l'inici del partit fins al final, però amb moltes dificultats per crear ocasions clares. A dos minuts pel final del primer quart Gerard Garcia va culminar un contraatac dels blaumarí per marcar el 0-1, aprofitant un error de la defensa de l'Atlètic.

Al segon quart el domini també ha estat completament groc-i-negre, però els terrassencs no han aconseguit marcar ni de jugada, ni en els dos penals córner dels que han disposat. Al minut 11 del tercer quart Ferran Saborit marcava el segon del Júnior, aprofitant un error clamorós de la defensa de l'Atlètic a l'hora de rebutjar una bola.

Però l'últim quart l'Atlètic que es va fer fort. Només començar Marc Sallés va marcar un penal córner directe, i va empatar el partit quatre minuts més tard també de penal. Podria haver fet el hattrick, però el tercer penal consecutiu l'ha tret Cesc Mata sota els pals. Una falta al costat de l'àrea que Inyaki Freixa va treure ràpidament cap a Jason Niles va culminar amb el seu primer gol de la lliga amb l'Atlètic.

L'equip de Divisió d'Honor femení, per la seva part, ha perdut per 1-0 contra el Club de Campo el seu primer partit de lliga. Era un matx difícil, contra les vigents campiones de Divisió d'Honor, però un bon partit de les d'Oriol Fèlix ha permès arribar a l'últim quart amb empat. A falta de deu minuts per acabar el partit María López ha marcat el gol del seu equip. La setmana que ve el femení s'estrenarà a casa contra el Júnior, rival contra el que ja van jugar al Campionat de Catalunya amb resultat d'empat a un i victòria de l'Atlètic als shoot-outs.