Ja es pot jugar amb el San Cristóbal al «Fifa Manager 14»

Un joc ofereix de sortida la possibilitat de controlar clubs professionals de la Lliga BBVA amb dades reals fins a la 2B

La Torre
01 d'octubre del 2014
Imatge del videojoc en què es poden escollir equips catalans

Ja es troba disponible de forma totalment gratuïta el Mega MOD 7.0 (especial Futbol Català) de la Lliga Espanyola per al videojoc Fifa Manager 14 de PC a la revista digital Microoci . Aquest videojoc de EA Sports permet controlar tot tipus d’aspectes d'un club de futbol: fitxatges, alineacions, pedrera, finances, aficionats, contractes publicitaris, etc... 
 
El joc original ofereix de sortida la possibilitat de controlar clubs professionals de la Lliga BBVA amb dades reals fins a la 2B. Amb el Megamod 7.0 s'han perfeccionat aquestes dades fins a l'últim detall i a més a més s'han afegit centenars d'equips modestos d'Espanya, fent especial incís en els equips catalans de Tercera Divisió (entre els quals el Terrassa FC), i en 74 equips del Futbol Català més modest, on trobem per exemple el CP San Cristóbal.
 
Aquest treball ha estat realitzat per la plataforma Futbol Marketing i amb la imprescindible col·laboració d'Orei.  La resta de millores que incorpora el Megamod 7.0 al videojoc Fifa Manager 14 són: 
 
El videojoc permet triar equips catalans

+ Nova categoria Preferent Regional Espanyola amb 8 grups de 22 equips distribuïts per proximitat geogràfica i 129 equips suplents.
 
+ Sistema real de la Copa del Rei i Copa Federació.
 
+ Eliminats tots els equips que ja han desaparegut i solucionat el problema amb el desquadrament de grups pels ascensos/descensos de Tercera-Preferent.
 
+ Fotos d'estadis i ciutats de tots els equips espanyols inclosos en el Megamod 7.0.
 
+ Revisió del 100% de plantilles de la temporada 2013-2014 amb jugadors reals (el joc s'inicia el 1 de juliol de 2013) de la Lliga BBVA, Lliga Adelante, 2B Grup III, 3ª Divisió Grup V i Preferent Catalana (categoria ficticia amb equips de Primera Catalana).
 
+ Actualització del nivell, talent, caràcter i característiques de jugadors reals de les 15 millors lligues del món, especialment d'Espanya. Tot en relació a les classificacions finals de la temporada 2013-2014 i resultats del Mundial del Brasil.
 
+ Actualització de dades i pressupostos, nivell dels estadis i rivalitats entre clubs, de les 15 millors lligues del món, especialment d'Espanya.
 
+ Creació de més de 500 juvenils reals. Especial incís en les pedreres de Barça, Madrid, Atlético de Madrid i dels clubs catalans del joc.
+ Correcció rànquing Fifa de seleccions i revisió dels jugadors convocats per les principals seleccions.
 
+ Més de 100 imatges representatives de clubs de tot el món per als diaris esportius digitals que apareixen en el joc.
 
+ Fotos de més de 130 jugadors i personal de staff de tot el món.
 
+ Programades el 100% d'altes i baixes de la temporada 2014-2015 i del passat mercat d'hivern de la Premier League d'Anglaterra; Lliga BBVA, Lliga Adelante, 2a B Grup III, equips catalans de 3a i Preferent d'Espanya i dels millors clubs de les principals lligues mundials.
 
+ Actualització d'entrenadors de la temporada 2014-2015 de les principals lligues del món, en especial de la Lliga Espanyola.
 
+ Jugadors joves rehubicats en els equips B i juvenils per a la seva correcta progressió.
 
+ Modificació de l'script de la lliga dels EUA, amb la inclusió del nou New York FC.
 
+ Activació de la capacitat de poder seleccionar més lligues de les que el joc original permet.
 
+ Activat el servei de feeds que ens permetrà llegir notícies reals relacionades amb el món del futbol mentre juguem.