Vallès Drac Race, 50 KM de trail i 100 de BTT

El proper cap de setmana se celebra al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt una cursa només reservada per a grans esportistes

La Torre
03 d'octubre del 2014
Imatges promocionals de la Vallès Race Fotos: Entic Grau-BTT Sport Matadepera/Vallès Race

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt acollirà el proper cap de setmana un repte només reservat per a grans esportistes: la Vallès Drac Race , que combina una doble prova de 50 km de trail i 100 km en BTT. La primera edició d’aquesta carrera sortirà i arribarà a Terrassa, tot i que es disputarà per l'espai protegiti vorejarà els municipis propers a aquesta zona natural, com és el cas de Matadepera.

El primer dia, dissabte 4 d’octubre, els corredors hauran de recórrer 50 km a peu (amb 2.000 mestres de desnivell acumulat); i l’endemà, el diumenge 5 d’octubre, el desafiament serà de 100 km en BTT (amb 3.000 metres de desnivell). Tot i que el repte inclou superar les dues proves, els esportistes podran decantar-se per realitzar-ne només una.

A més, la cursa també comptarà amb competidors il·lustres, com ara dos campions del món de motociclisme, Maverick Viñales i Carles Checa; o els atletes Just Sociats, Pep Sànchez, Genís Zapater o Jan Margarit; a més de la participant al Dakar Rosa Romero.

L'organització de la Vallès Drac Race ha decidit ampliar el termini d'inscripcions per a les tres modalitats fins el pròxim 2 d'octubre. El bon ritme d'atletes que han anat apuntant-se durant el mes de setembre, camí ja dels 300 participants, ha fet que es vulgui donar uns dies més per a aquelles persones que encara estiguin indecises o que coneguin la primera edició de la VDR per aquestes dates.

Cal recordar que les inscripcions que es realitzin durant aquestes dues setmanes que resten, es faran amb la tarifa 'last minute': 40 euros la cursa 'trail' i la BTT, i 60 el doble repte.