Golejada de la selecció catalana amb un Batanero protagonista

Lluïsa Tarrida
26 de setembre del 2014
Catalunya va engaltar un 10 a 0 a l'ARF Telenesti Foto: FCF

La Selecció Catalana Amateur va aconseguir dijous una golejada històrica a les instal·lacions de la Federació Moldava de Futbol. Els catalans van sortir al terreny de joc mostrant, des del primer minut, que anaven a per totes. Van mostrar un ritme alt, asfixiant al rival constantment, fent que en tota la primera part l'ARF Telenesti no pogués crear joc al mig del camp.

La CatUEFA va fer bona aquella aritmètica anglesa que diu que "un córner és mig gol". Els tres primers van arribar en jugades de córner. Batanero, amb la seva esquerra prodigiosa, va penjar les pilotes a l'àrea. Dues d'aquestes les va aprofitar David Lòpez per marcar, i en l'altra Boris va forçar un penal que va transformar Velillas.

Tot i l'avantatge, la CatUEFA no va baixar el ritme del partit i va perseguit la golejada que li permetés situar-se com a primera de grup gràcies al goal average. El mateix Batanero, abans de la mitja part, amb un magnífica vaselina va fer el 0 a 4. A la represa es va mantenir el mateix paràmetre i Catalunya va continuar sacsejant el rival. Amb Pedro Bilbao, Nils, Velillas, Ferrone i David Lòpez jugant a l'atac i Aumatell i Padilla trencant les línies constantment, l'equip moldau no va poder aguantar el ritme.

Padilla, entrant  pel mig i amb un toc suau amb la dreta; Nils, des dels 11 metres; Velillas, que va mostrar tot el seu repertori; i Borges, que va pujar a rematar una falta al minut 92, van arrodonir la històrica victòria.

A hores d'ara, només falta jugar un partit de la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA. Dissabte, a les 15.00 hores (16.00 hores a Moldàvia), la Selecció Catalana s'enfrontarà a l'Eastern Region nord-irlandès per ser, de nou, a la fase final d'aquesta competició.