Els Bombers rescaten dues nenes travades en un gronxador

La plaça de l'Alcalde Morera de Terrassa va viure una situació ben curiosa aquest dimecres al matí quan dos infants es van trobar que no podien sortir de la cadireta on s'havien col·locat per jugar

La Torre
25 de setembre del 2014
Les mares i els bombers, tranquil·litzant a les nenes Foto: Cristóbal Castro

El que va començar com un joc es va convertir en poc més que un malson per als dos infants protagonistes d'aquest incident. La tarda d'aquest dimecres, després del col·legi, dues nenes amb les seves respectives mares van anar a passar una estona a la plaça de l'Alcalde Morera, al barri de Can Palet.

Els infants van trobar divertit poder pujar dalt d'un mateix gronxador les dues alhora. I dit i fet. El problema va ser quan les mares les van voler baixar. Va ser aleshores quan després de molt intentar-ho i no aconseguir-ho van optar per trucar els Bombers de Terrassa.

Després de força estona, van poder deslliurar les nenes Foto: Cristóbal Castro

Fins a cinc unitats del cos, a més d'una patrulla de la Policia Municipal, van haver d'intervenir per poder finalment deslliurar les criatures. Una bona munió de curiosos es van acostar fins a la plaça per veure com es duia a terme la intervenció.

Al final, tot va quedar només amb un ensurt Foto: Cristóbal Castro

Al final, després d'intentar desencaixar-les i provocar diversos moviments, els serveis d'emergència van optar per una solució més ràpida i dràstica: serrar el gronxador. Amb unes cisalles van trencar una de les barres que subjecten el gronxador i així van poder escapar-ne les dues nenes. Per sort, tot va quedar amb un bon ensurt i cap de les nenes va resultar ferida.

Un cop lliures, els bombers van acabar de treure del tot el gronxador malmès.

Els Bombers van acabar traient el gronxador trencat Foto: Cristóbal Castro