El Natació Terrassa s'acomiada de la Copa Catalunya

L'equip de Dani Nart fa un bon partit contra contra l'Atlètic-Barceloneta

La Torre
19 de setembre del 2014
El CN Terrassa va caure per la mínima (9-8) contra el CN Atlètic-Barceloneta en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa Catalunya Masculina de waterpolo, la primera competició oficial de la temporada 2014-2015.

Com en el matx de dimarts, el conjunt de Dani Nart va completar un partit prou bo, particularment en els dos primers quarts, però la manca d’encert en el darrer període va deixar el Natació fora de les semifinals. L’equip de Chus Martín va avançar-se en el marcador als dos minuts de joc de la mà del boia Sziranyi. El Natació va replicar aquest gol inicial en el tram final del primer període. En escassament quaranta-cinc segons, els egarencs van capgirar l’electrònic per mitjà de Rubén de Lera i Ricard Alarcón (1-2). En el segon quart, l’efectivitat d’ambdós conjunts es va incrementar, però no es va invertir la tendència.

Els de Dani Nart, intensos i encertats, van conservar l’avantatge mínim fins al descans. En primera instància, el Barceloneta va recuperar la iniciativa amb un parcial de 2 a 0, obra de López-Escribano i Español. Però els terrassencs van replicar amb un esplèndid 0 a 3 tot aprofitant situacions en superioritat numèrica. Alarcón va empatar a tres, poc abans que Xavi Serra marqués el 3 a 4. Una altra acció en home de més va permetre De Lera ampliar la diferència. A trenta-cinc segons del final del període, Ubovic va anotar el 4 a 5 amb què es va arribar al descans. A la represa, el ritme golejador va minvar. Només iniciar-se el tercer quart, Óscar Aguilar va eixamplar la diferència.

Dos minuts més tard, Fran Fernández va signar la rèplica marinera. Al final del període, el Natació va disposar d’un penal per situar-se dos gols amunt, però els àrbitres van invalidar de forma discutible el llançament de Sergi Mora.

Els de Dani Nart sí que van augmentar l’escletxa al principi del darrer quart després que Óscar Aguilar batés Linares. Els locals van respondre amb un parcial de 2 a 0 que els va col·locar de ple en la lluita per la victòria. Español, de penal, i Sziranyi en van ser els artífexs. A menys de quatre minuts del final, un inspirat Aguilar va situar el Natació per davant. En aquest punt, i tenint en compte els dos gols de desavantatge que arrossegaven del partit d’anada, els egarencs van llançar-se a l’atac sense sort, circumstància que van aprofitar els mariners per fer-se amb la victòria. Fernández va igualar a vuit en home de més. A només deu segons del final, Español va marcar el 9 a 8 definitiu.