La campanya 'Volem polítics valents', arriba a Terrassa

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) fa una crida a la classe política catalana perquè aposti de "manera ferma" per treure les urnes al carrer

La Torre
19 de setembre del 2014
Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha engegat la campanya 'Volem polítics valents', un conjunt d'accions amb què vol animar els polítics catalans a celebrar la consulta del 9 de novembre, independentment de la postura del govern espanyol i el Tribunal Constitucional (TC).

La secció local subratlla "la immensa demostració de força" de la Diada Nacional i considera que "és l'hora que els polítics prenguin les decisions valentes que els catalans exigeixen". Davant la proximitat de la data de la consulta, SI fa una crida a la classe política catalana perquè aposti de "manera ferma" per treure les urnes al carrer, sense tenir en compte l'actitud contrària de l'executiu espanyol.

La secció egarenca del partit vol animar els polítics a no arronsar-se davant d'unes circumstàncies extraordinàries. A Terrassa, es penjaran diferents cartells als punts d'informació local i és repartiran pamflets amb les explicacions de la campanya. Així mateix, criden a participar en la mobilització convocada el divendres 19 de setembre a Barcelona a la seu del Parlament de Catalunya, a les quatre de la tarda.

Conjuntament amb els companys de l'ANC per donar suport a la llei de consultes i que es posin les urnes al carrer. D'altra banda, el partit continua amb la seva captació de voluntaris de cara al 9 de novembre, una iniciativa que va arrencar a principis d'estiu. SI fa saber que en l'àmbit nacional ja tenen més de 4.000 persones apuntades, de les quals 300 són terrassenques.