​El CN Terrassa femení cau eliminat als quarts de la Copa Catalunya

Les egarenques no van poder fer res davant d'un CN Sant Andreu més preparat

18 de setembre del 2014
Actualitzat a les 16:04h
El CN Terrassa va perdre a la piscina del CN Sant Andreu (12-6) en quarts de final de la Copa Catalunya Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va estrenar-se en partit oficial enguany davant un rival que va mostrar-se més rodat i que va imposar-se amb claredat.

El primer quart va esdevenir una presa de contacte. Els dos conjunts van estar imprecisos en atac, de manera que van centrar els esforços en no encaixar gols. L’única diana va arribar als tres minuts de joc a càrrec de Mora, que va aprofitar una bona assistència de Lloret.

En el segon període, el Sant Andreu va obrir una primera escletxa a partir d’una bona defensa i de transicions ràpides en atac. Lloret va anotar el 2 a 0 en una acció personal. Tot seguit, el Natació va retallar distàncies per mitjà de Raquel Roldán. Les andreuenques, però, van seguir amb l’accelerador premut i van encadenar un parcial inquietant de 3 a 0, obra de Recio, Lloret, de penal, i Espasa (5-1). Les de Xavi Pérez van aturar la sagnia a un minut del descans gràcies a l’encert de Raquel Roldán.

Només començar el tercer període, les egarenques van apropar-se una mica més de la mà d’un esplèndid llançament exterior de Gemma Gutés (5-3). El Sant Andreu, no obstant, no va permetre pensar en una remuntada, ja que, a continuació, va encadenar un parcial de 2 a 0, amb Recio i Mora com a artífexs, que va eixamplar el marge fins als quatre gols. La distància es va mantenir fins al final del quart, atès que Lloret i Recio van contrarestar les dianes de Paula Leitón i Gemma Gutés (9-5).

En el darrer període, les de Javier Aznar no van abaixar la intensitat i van aconseguir augmentar la diferència. Castellà i Garrido van situar un clar 11 a 5 a tres minuts i mig de la conclusió. El Natació va replicar tímidament mitjançant Alba Sánchez. A trenta segona de la botzina, Castellà va repetir per establir el 12 a 6 definitiu.