21
de setembre
del
2014
Actualitzat
a les
12:54h
El primer capítol de "Caçadors de bolets" de la temporada 11 ha tingut uns protagonistes ben especials. En aquesta nova etapa, el programa anirà sempre d'excursió amb grups de boletaires que formen part d'algun col·lectiu (bombers, perruqueres, instagramers...) i que comparteixen la passió per la "cacera" de bolets. I en aquesta ocasió, s'han fixat amb uns quants representants de la colla castellera dels Minyons de Terrassa.
Tres adults: en Timi, en Jordi i la Glòria, i dos nens: tots dos es diuen Martí, fan pinya al bosc i van demostrar que, a més de fer castells de gamma alta, també són uns cracs dels bolets. El programa els va acompanyar fins a recollir ceps a la Cerdanya.
A més, també va comptar amb ingredients que s'han convertit en "clàssics" del programa al llarg de totes aquestes temporades i que els espectadors ja s'esperen, com "La recepta". En aquest cas, al restaurant Tapiñas peix de Terrassa va cuinar uns peus de porc farcits de ceps i gambes de Palamós.