El CN Terrassa s'estrena amb una derrota ajustada a la Copa Catalunya

El matx de tornada contra el CN Atlètic-Barceloneta serà aquest dijous a la piscina Sant Sebastià

17 de setembre del 2014
Actualitzat a la 13:21h
El CN Terrassa va debutar amb derrota (10-12) contra el CN Atlètic-Barceloneta en l’anada dels quarts de final de la Copa Catalunya Masculina de waterpolo, la primera competició oficial de la temporada 2014-2015. El conjunt de Dani Nart va quallar un partit notable, especialment en els dos primers quarts, però va acabar caient davant el major encert dels mariners en els minuts finals. El xoc de tornada de l’eliminatòria se celebrarà demà dijous a les 20.45 hores a la piscina Sant Sebastià. Els egarencs, doncs, l’afrontaran amb la difícil missió de remuntar els dos gols de desavantatge si volen accedir a semifinals.

El Natació va signar una primera fase de matx molt esperançadora, si bé és cert que el Barceloneta no va alinear el seu tretze habitual. Els de Chus Martín van avançar-se als trenta segons de joc per mitjà d’un penal comès per Galeev que va transformar Español. Iván Gallego, molt inspirat en el primer quart, va empatar en l’acció següent. L’estira-i-arronsa va repetir-se després que Roca marqués per part marinera i Gallego repliqués en superioritat numèrica (2-2). Un nou penal va permetre Español situar el Barceloneta amb avantatge. En el darrer minut del període, els terrassencs van capgirar l’electrònic de la mà de Fran Sánchez i Gallego (4-3).

En el segon quart, el Natació va mantenir la línia ascendent i va ampliar el marge abans del descans. Ubovic va restablir l’equilibri només iniciar-se el període. Dos minuts i mig més tard, Mora va batre el jove Linares per col·locar el 5 a 4. El Barceloneta va empatar mitjan quart a través de Fran Fernández. Des d’aquest punt fins al descans, els egarencs van signar els millors minuts, cosa que es va reflectir amb un parcial de 2 a 0 amb un magnífic De Lera com a artífex (7-5).

Tres accions per empatar

A la represa, va arribar la previsible reacció del vigent campió d’Europa. Els mariners van retallar el desavantatge en el tercer quart i van adjudicar-se la victòria en el darrer, amb un parcial total de 3 a 7. Español va reduir el marge en transformar el tercer penal de la nit. De Lera va clavar un tir a l’escaire en home de més per eixamplar novament la diferència. El conjunt de Chus Martín va entrar definitivament en la lluita pel triomf gràcies a un parcial de 0 a 2 en poc més de dos minuts, obra de Tahull i Roca. L’empat va mantenir-se fins al final del període després de les dianes de Sánchez i de Minguell (9-9).

En els primers instants de l’últim quart, el Barceloneta va decantar el matx al seu favor amb un nou parcial de 0 a 2. Minguell i Tahull, en superioritat numèrica, van ser-ne els artífexs (9-11). El Natació va reaccionar en primera instància amb un bon llançament del subcampió del món juvenil Xavi Serra. Els de Dani Nart van disposar de tres accions en home de més per empatar, però no ho van aconseguir, circumstància que va aprofitar Minguell per marcar el 10 a 12 definitiu a cinquanta-cinc segons de conclusió.