El Terrassa FC tindrà 15 dies per reflexionar

Durant dues setmanes, la competició de la Lligaa Tercera Divisió quedarà aturada a causa de la disputa de la Copa de les Regions, amb la participació d'una selecció catalana que compta amb l'egarenc David Batanero

Lluïsa Tarrida
16 de setembre del 2014
Actualitzat a les 19:04h
La competició de la Tercera Divisió s'atura. Amb motiu de la fase intermèdia de la Copa de les Regions que la selecció catalana UEFA disputarà la setmana vinent a Moldàvia, la Lliga quedarà en 'stand by' durant més de 15 dies. Entr els jugadors seleccionats hi ha l'egarenc David Batanero.

D'aquesta manera, el Terrassa FC no tornarà a disputar un partit oficial fins al dia 5 d'octubre. Serà a l'Estadi Olímpic de Terrassa, a les sis de la tarda, davant del Santfeliuenc FC. Un partit realment complicat per als interessos egarencs ja que el Santfeliuenc ostenta en aquests moments la tercera posició del grup 5, amb deu punts (dos menys que el líder de la classificació, el Peralada).

Aquesta aturada pot ser una bona oportunitat per al conjunt de David Pirri per prendre distància i reflexionar què està passant en el club egarenc. Després d'un inici nefast a la Lliga, amb cinc partits jugats dels quals dos empatats i tres perduts, el Terrassa FC necessita recuperar bones sensacions. L'afició està descontenta amb els resultats però sobretot amb el joc exhibit per l'equip que només ha estat capaç de materialitzar dos gols mentre que n'ha rebut un total de vuit. 

L'entitat ha informat que aquestes dues setmans continuaran les sessions d'entrenaments i que fins i tot s'ha programat per aquest mateix dijous, dia 18, a dos quarts de nou del vespre, un partit amistós per continuar mantenint el ritme de competició. Els de vermell intentaran anar agafant automatismes i corregint deficiències a casa de la UE Castellar.