ERC vol que l'estelada onegi a Vacarisses per l'11 de setembre

Els republicans demanen a l'equip de govern que retirin durant els actes de celebració de la Diada, la bandera espanyola del Consistori

Lluïsa Tarrida
10 de setembre del 2014
El setembre de l'any passat es va col·locar una estelada a la rotonda. Poc després, va ser retirada.
El setembre de l'any passat es va col·locar una estelada a la rotonda. Poc després, va ser retirada.
EL setembre de l'any passat es va col·locar una estelada a la rotonda. Poc després, va ser retirada. 

El regidor d'ERC Vacarisses, Toni Masana, ha demanat a l'equip de govern del municipi que "posi l'estelada a la rotonda" així com també "retiri la bandera espanyola". Els republicans volen que l'executiu vacarissenc ho faci "almenys per l'11 de setembre", Diada Nacional de Catalunya.
 
De fet, van ser els mateixos republicans qui van denunciar al setembre de 2013, que l'equip de govern havia "fet retirar l'estelada col·locada per un grup de vacarissencs a la rotonda del poble". 
 
Tampoc és la primera petició que es fa en aquest sentit des dels republicans però també des dels convergents. En el ple de juliol de l'any passat, el regidor convergent va presentar una moció en què demanava que es col·loqués l'estelada "de forma permanent" aprofitant els actes commemoratius de l'11-S. La petició no va prosperar amb els vots en contra del PP i de l'equip de govern, i l'abstenció dels socialistes.