Avis de Matadepera participen en un curtmetratge

El director egarenc Joan Paüls roda "En el fondo del Mar"

La Torre
15 de setembre del 2014
Imatge del rodatge a l'establiment de Matadepera Foto: La Llar

Un grup d’avis de La Llar s’han ofert com a voluntaris per a participar en el rodatge de la pel·lícula del jove director terrassenc, Joan Paüls. L’escena s’ha rodat al restaurant Cal Madu de Matadepera, ambientada en una taverna gallega. 
 
"En el fondo del Mar" narra la història d’un grup de cineastes i la seva expedició en busca del Goya que va ser llençat al mar. L’any 2013, Juan Antonio Bayona va guanyar el Goya a la Millor Direcció gràcies a la seva pel·lícula "Lo imposible". El director va regalar el Goya a la dona que va inspirar el seu llargmetratge, i ella el va llençar al mar com a homenatge a totes les víctimes del tsunami que va assolar la costa del Sud-est Asiàtic l’any 2004. 
 
A la pel·lícula - rodada aquests dies entre Matadepera, Terrassa, al port de Mataró i a Port Balís (Sant Andreu de Llavaneres) – ens situa a un any més tard de l’entrega d’aquest guardó. 
 
Un grup de cineastes sense èxit profesional, decideixen buscar la figura llençada al mar per vendre-la i així finançar-se la seva somiada pel·lícula.
 
Rodatge del curt En el fondo del mar Foto: La Llar