Bonaire i Matadepera donen suport a la jugadora Marina Parés

La Torre
12 de setembre del 2014
Els dos equips participants a l'homenatge amb Parés Foto: CF Matadepera

El futbol femení comptarà aquesta temporada 2014-15 amb una baixa important, la de la jugadora de l'Escola de Futbol Bonaire, Marina Parés, que haurà d'estar, en principi, un any inactiva després de sotmetre's el passat mes de juny a una important operació de cama. Parés va ser la protagonista del partit disputat dijous al camp del Bonaire, asseguda a la banqueta del seu equip, va presenciar el partit entre les seves companyes i el CF Matadepera. Els dos equips femenins van jugar aquest partit per donar suport i ànims a la jugadora egarenca.
 
Marina Parés, nascuda a Terrassa el 4 d’octubre de 1998, es va iniciar com a futbolista a 7 anys amb el CN Terrassa, on va disputar dues temporades. Posteriorment, amb 9 anys, es va incorporar a la disciplina de l’Escola de Futbol Bonaire on s’ha mantingut fins a la data, convertint-se en una important i destacada jugadora del Club egarenc. També ha format part com a jugadora de la selecció comarcal de la delegació del Vallès Occidental – Terrassa en la disputa del campionat de seleccions territorials, organitzat per la mateixa Federació Catalana de Futbol.
 
A pesar de les nombroses intervencions quirúrgiques per les quals ha passat al llarg de la seva vida, amb sis anys va ser operada de “phertx”  (cama i desgast de maluc), amb 13 anys d’Espina bífida oculta i recentment ha estat sotmesa a una intervenció d’escurçament d’una cama, la important motivació per tornar a jugar ha esta vital per la seva recuperació i tornada als terrenys de joc. L'objectiu de Parés és tornar el més aviat possible a la competició i ja ha iniciat la seva recuperació
 
La Federació Catalana de futbol i la delegació del col·legi d'àrbitres del Vallès Occidental- Terrassa també van voler expressar el seu suport a la jugadora. A pesar dels actes institucionals de la jornada de l'11 de setembre, el partit va comptar amb la presència de Jacobo Domenech per part de la Federació Catalana de Futbol i Francesc Casajuana, delegat territorial del Col·legi d'àrbitres.
 
Parés rebent l'atenció de les jugadores d'ambdues formacions Foto: CF Matadepera