La Gran Gala de Dansa d'IBStage a Terrassa, en imatges

La Torre
03 de setembre del 2014
El Centre Cultural va acollir l'actuació d'un gran nombre d'estrelles del ballet Foto: Cristóbal Castro

L'Auditori de Barcelona torna a ser el centre de formació de les grans promeses de la dansa. Més d'un centenar d'alumnes d'arreu del món participen en un curs intensiu de tres setmanes, l'IB Stage, en què aprenen de les primeres figures del ballet internacional. Una d'elles és la terrassenca Mariona Puente Quera, de 14 anys.

Com a activitat complementària de la 31ª Temporada BBVA de Dansa, el dia 30 d’agost es va presentar al Centre Cultural Terrassa la Gran Gala de Dansa d’IBStage. L’acte va comptar amb l’actuació de tres estrelles del ballet –Lacarra, Reyes i Nuñez- acomanyades de les seves parelles; Marlon Dino, Rinaldo Venuti i Thiago Soares.

Els directors artístics, Elias Garcia i Xiomara Reyes, han preparat aquest espectacle de presentació de la Temporada que reunirà, a Terrassa, als primers ballarins de la Bayersche Staatsoper de Berlín, la Royal Ballet de Londres i l’American Ballet Theatre.

L’obertura i clausura de l’espectacle va ser interpretada per un cos de més de 100 artistes, representants de la nova generació de ballarins que participen a l’Stage Internacional de Dansa, on hi ha Mariona Puente.