El 6è Festival de Circ, dia a dia

Se celebrarà fins al 6 de setembre a la plaça de l'Assemblea de Catalunya, al barri de la Maurina i al Centre Cultural Terrassa

La Torre
02 de setembre del 2014
Aquest dimarts va començar el 6è Festival de Circ de Terrassa, que se celebrarà del 2 al 6 de setembre a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, al barri de la Maurina, i al Centre Cultural Terrassa.

El Festival de Circ de Terrassa ofereix una atractiva programació que s’ha anat consolidant any rere any fins esdevenir una potent referència en el nostre país pel que fa a l’àmbit del circ i també de la dinamització cultural i social del barri de la Maurina.

La implicació de les entitats i associacions del barri, a més del teixit comercial, ha fet que el Festival de Circ sigui una cita obligada per a un públic cada vegada més gran. El Festival inclou Tastets de Circ; espectacles de companyies emergents; la presència d’artistes consolidats a nivell internacional, l’exposició sobre llibres amb temàtiques de circ “Llibres sota la carpa”, a la Biblioteca del Districte 4; l’exposició de fotografia Circ “(desambiguació)”, també a la BD4, de Marta Garcia Cardellach; un Cicle de Cinema de Circ a l’Ateneu Candela; o una Masterclass de comicitat i gest al Centre Cultural Terrassa, entre d’altres activitats.

Programació pel 4 de setembre
 
A les 18 h: 
6è Festival de Circ de Terrassa: Representació dels espectacles “Uma forma quase cilíndrica” i “Arrels al vuit: 326 mormurs”, a càrrec de la Cia. Ao Vento. Circ d’autor a la Biblioteca del Districte 4 (c/ dels Jocs Olímpics, 7). 
 
A les 18 h: 
6è Festival de Circ de Terrassa: “Explica’m un conte... de circ!”. Narració de contes per a infants a partir de tres anys a càrrec del grup de voluntaris i voluntàries Explica’m un conte, de la Biblioteca del Districte 4 (c/ de l’Infant Martí, 183). 
 
A les 19.45 h: 
6è Festival de Circ de Terrassa: Espectacle “The Flamingos. Tornen per primer cop”, a càrrec de la Cia. Los Herrerita. A l’escenari Infant Martí de la plaça de l’Assemblea de Catalunya.

A les 21.00 h:
6è Festival de Circ de Terrassa: Gala de cloenda. Amb les companyies Kerol, Toni Gutiérrez, Diegolow, Cia A Vegades, La fem fatal i Lotta & Stina. A l'escenari Xemeneia.

Programació pel 5 de setembre

A les 12.30 h: 
6è Festival de Circ de Terrassa: La Companyia del Dòlmen presenta el Work in Progress “Quan no tocàvem de peus a terra”. Al Centre Cultural Terrassa (rbla. d’Ègara, 340). 
 
A les 17 h: 
6è Festival de Circ de Terrassa: Masterclass de comicitat i gest a càrrec de Cascai Teatre. Taller de Clown on s’ensenyen nocions bàsiques i molt senzilles de la tècnica del mim i teatre gestual, on els participants treballen a partir d’exercicis dirigits i d’improvisació, tant individual com col·lectius. Al Centre Cultural Terrassa (rbla. d’Ègara, 340).