El Terrassa FC empata el partit amistós contra el Vilanova

Al minut 28 de la segona part Batanero ha marcat el gol de l'empat

La Torre
27 d'agost del 2014
Ocasió del Terrassa a la primera part Foto: S.C.

El partit amistós a l'Estadi dels Alumnes Obrers entre el Terrassa i el Vilanova ha acabat amb empat a un. A la mitja part s'ha arribat amb un 1 a 0 favorable al Vilanova. L'única ocasió del Terrassa en tot el primer temps ha anat fora per poc a la dreta del pal. No hi ha hagut res més per part dels homes de David Pirri. El Vilanova ha jugat al contraatac i n'ha aprofitat un per fer el seu gol.

La segona part, amb nombrosos canvis ha estat una altra cosa i els vermells fins i tot s'haurien pogut endur la victòria. El Terrassa ha estirat les línies, ha tingut la pilota i ha arribat unes quantes vegades a l'àrea contrària, sobretot amb jugades per l'esquerra. Al minut 28 Batanero ha marcat el gol de l'empat.