Podem Terrassa acusa de racisme el líder de PxC a Abrera

Francesc X. Bazan, regidor de Plataforma, va ser molt dur amb una manifestació en favor de Palestina

J.M.O.
26 d'agost del 2014
Acte de Podem al Raval de Terrassa Foto: J.M.O.

Podem Terrassa ja ha respost, i sense miraments, als atacs del regidor del grup municipal de Plataforma per Catalunya a Abrera contra la concentració en solidaritat amb les víctimes del conflicte armat entre l'exèrcit israelià i Hamás.

Podem denuncia  posicions racistes, xenòfobes i antidemocràtiques de Francesc X. Bazan, regidor de PxC i ressalta el grup lluita per la defensa dels Drets Humans amb principis com la diversitat social, la multiculturalitat i la llibertat de religió. A més, convida al militant a llegir el comunicat que es va publicar per convocar la manifestació en suport de la població de Palestina que va tenir lloc el passat 17 de juliol.

Podemos va llegir un text on expressava "la seva solidaritat amb el poble palestí en el seu sofriment i la seva lluita i mostra el seu compromís per fer tot el possible per aconseguir una pau amb justícia a Orient Mitjà" i se solidaritzava també amb les víctimes del conflicte armat per part del bàndol israelià, per la qual cosa condemnava la violència entre ambdues parts.