El Terrassa FC treu un punt lluitat del camp de l'Europa

Els egarencs, malgrat jugar amb deu tota la segona part per l'expulsió de Segarra, aconsegueixen mantenir la porteria a zero i endur-se el primer empat de la temporada davant d'un dels ferms aspirants a la Lliga

Lluïsa Tarrida
24 d'agost del 2014
Diego ha hagut d'abandonar el terreny de joc a la mitja hora de joc per lesió Foto: CE Europa

El Terrassa FC s'ha plantat aquest diumenge al camp de l'Europa amb l'esperança d'arrencar-hi almenys un punt. I ho ha aconseguit (0 a 0), tot i patir molt, i molt, sobretot en els minuts finals. Els barcelonins són un dels ferms candidats no només a disputar el play-off sinó a guanyar la Lliga. Un conjunt que s'ha reforçat de valent aquest estiu amb l'arribada de diversos jugadors importants, com el mateix exterrassenc Oriol Dot o un dels davanters revelació del Montañesa, Nils Putxades.

La primera alineació de David Pirri ha estat aquesta: Ortega, Guillem, Segarra, Sergi Pérez, Javi González, Juli, Maldonado, Jaime, Marc Vilajosana, Batanero i Diego. A la banqueta han quedat: Jou, Èrik, Josep, Àngel De la Torre i Juan.

Es preveia un partit dur, de molta lluita física i amb un joc travat i sense un dominador clar. El cert és que la primera part ha estat un cúmul d'amonestacions per part de l'àrbritre Josep Subirats Matamoros (del col·legi tarragoní). Fins a tres jugadors per equip han vist la targeta groga. I, a més, el Terrassa ha vist com al minut 38, un clar cop de colze de Segarra a Leva, els deixava amb deu efectius.

Poc encert de l'Europa, bona defensa del Terrassa

A més, els egarencs també han estat de pega ja que a la mitja hora de partit, Ángel de la Torre ha hagut de saltar al camp substituïnt Diego, que s'ha ressentit de la lesió que va patir el passat dimecres a la cuixa dreta en el partit contra l'Horta. Quant a les jugades destacades dels primers quaranta-cinc minuts, ressaltar per part egarenca un únic xut de Jaime de falta directa que ha anat a parar al lateral de la xarxa.

L'Europa ha tingut alguna ocasió també, com un xut creuat de Poves que Ortega ha necessitat dos temps per aturar-lo o internada de Camacho per l'esquerra, que finalitza amb un xut creuat que surt fregant el pal. El marcador però, no s'ha mogut.

A la mitja part, ha començat amb les forces igualades, amb un Europa buscant tenir més espais a les bandes, i amb un Terrassa tancant files i concentrat en defensa. Fins al minut 77 no ha arribat la primera ocasió per part d'un dels dos equips. I ha sigut per l'Europa. Els locals han estavellat una pilota al travesser després d'un remat de cap de Javi Sánchez, tot sol.

Han estat uns minuts de bojos, on el Terrassa s'ha hagut d'encomanar a la verge i serrar les dents per no deixar escapar l'empat. Al minut 81, Ortega s'ha hagut de lluir per evitar un gol d'Ignacio mentre que al 89, Sánchez ha tornat a rematar a porteria buida i l'ha enviat fora. Però el Terrassa ha sabut aguantar, tot i tenir un home menys, i el marcador s'ha quedat 0 a 0.