Activat l'Inuncat per fortes pluges a Terrassa

Redacció
22 d'agost del 2014
Protecció Civil de la Generalitat ha posat en alerta el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya, l'Inuncat, per la presència de pluges intenses que estan afectant tot el Principat.

Els ruixats estan afectant de forma més virulenta les comarques del Ripollès, la Garrotxa, Osona, el Bages, el Berguedà, el Baix Ebre i el Montsià. Protecció Civil ha recomanat extremar la precaució a l'hora de conduir a les zones on plogui amb intensitat, moderar la velocitat i augmentar la distància de seguretat. També es recomana molta precaució a prop de lleres, rius i guals.

El Meteocat ha assenyalat un avís per intensitat de pluja a la comarca del Vallès Occidental de cara a aquest divendres. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. Està previst que les precipitacions s'inicien a partir de mig matí i s'allarguin fins a la matinada. Segons el servei d'emergències de Terrassa, el risc de fortes pluges a la nostra ciutat entre alt i moderat per aquest motiu s'ha activat l'Inuncat en fase d'alerta.