Partit plàcid pel Terrassa FC per encarar el debut a la Lliga

Els egarencs van vèncer sense dificultats l'Horta (2-0) en un enfrontament que va servir per agafar ritme de cara aquest diumenge

Lluïsa Tarrida
21 d'agost del 2014
Els jugadors de David Pirri van aconseguir una còmoda victòria Foto: Lluïsa Tarrida

Un bon entrenament. Així va ser el partit que es va poder veure aquest dimecres al vespre a l'Estadi Olímpic de Terrassa entre el Terrassa FC i l'Horta (2-0). Els egarencs, amb el cap ja posat en aquest diumenge -comencen la Lliga al camp de l'Europa- van sortir a la gespa conscients que eren superiors. I així ho van demostrar els primers minuts de partit, culminats amb una doble rematada de, primer Mario, i després Jaime, dins de l'àrea que no van entrar de miracle.

A partir d'aquí però, les coses van canviar. L'Horta es va espolsar la por i va intentar crear joc. Amb el control de la pilota i una pressió forta al davant van aconseguir que el Terrassa fes marxa enrere i esperés al contraatac. Així va ser com al minut 30, Diego va recollir una magnífica passada a l'espai que el va deixar sol a la línia de tres quarts. Amb una ràpida galopada va plantar-se fins a l'àrea de la porteria defensada per Álvaro i amb molta sang freda va creuar la pilota fins a introduir-la al fons de la xarxa.

La resistència de l'Horta va quedar tocada, i el Terrassa FC va tornar a fer-se el dominador del partit. Al minut 37, un llançament de córner en curt va acabar amb una bona centrada rematada per un jugador del Terrassa. La pilota va anar el pal, però la jugada va ser invalidada per fora de joc. I just abans d'acabar els primers 45 minuts, una bona combinació entre De la Torre i Batanero dins de l'àrea va acabar amb una rematada in extremis d'Ángel que va superar al porter de l'Horta. Era el 2 a 0.

Al contrari de la primera, a la segona part, el partit va baixar molt d'intensitat. Amb els deures fets els homes de David Pirri es van limitar a fer passar el temps. Van tenir algunes ocasions, com una jugada de Gerard amb un xut que va acabar als núvols o un intent de Maldonado amb la cama dreta que va ser refusat pel porter visitant. El Terrassa podria haver ampliat el marcador si Jaime, al minut 42, hagués transformat la pena màxima, però l'egarenc va enviar la pilota més enllà del travesser.

La mala notícia del partit va ser la possible lesió de Diego, que al minut 40 va haver d'abandonar el terreny de joc per molèsties a la cuixa dreta. Aquest diumenge, doncs, arriba la primera prova de veritat. El Terrassa es desplaça al camp d'un dels ferms aspirants a pujar de categoria, l'Europa. Serà al nou municipal de Santa Coloma de Gramanet a les set del vespre.