Troben una dona lligada a casa seva víctima d'un possible robatori

Policia i Mossos d'Esquadra investiguen el presumpte assalt en un pis del carrer de Bartomeu i Amat

La Torre
20 d'agost del 2014
La Policia Municipal va rebre una trucada d'una dona afirmant que es trobava a la porta del domicili de la seva germana, al carrer de Bartomeu Amat, i que aquesta estava a dins cridant auxili. Era dilluns a la matinada. Els agents en arribar van sentir els crits i es van veure obligats a trencar la porta d'entrada per accedir al pis. Allà, van constatar que tot estava regirat i que la dona es trobava lligada a una cadira d'una habitació.

Els agents van demanar assitència mèdica perquè la dona semblava que havia perdut el coneixement. Poc després, van arribar dues ambulàncies per atendre la víctima i la seva germana, que s'havia marejat. 
 
Segons va explicar la víctima, pels volts de les sis de la tarda havia anat a llençar les escombraries. Quan entrava al seu domicili, una persona l'havia empesa i l'havia lligada a la cadira. La dona no va poder donar cap descripció de l'agressor, el qual havia remenat totes les habitacions de les duess plantes de la casa i el garatge. 

La víctima va manifestar que li havien robat l'ordinador, els televisors, electrodomèstics i eines, que no li havien sostret les joies però sí un sobre amb uns 400 euros a dins. A dos quarts d'una de la matinada, la Policia Municipal va alertar els Mossos i policia científica perquè pentinessin la casa.

Un vehicle amb objectes

Unes hores després, els agents van tornar a parlar amb la víctima i aquesta es va contradir. No va donar una versió fiable dels fets ja que no recordava res de l'autor i no semblava que s'haguessin endut ni diners ni joies però si electrodomèstics, ordinadors i eines de massa volum i pes. La Policia Municipal va parlar amb els seus familiars, marit i germana, els quals van manifestar que havien tingut més casos de robatoris i denúncies a companyies asseguradores.

Des de central van comprovar que efectivament, la víctima havia denunciat en vàries ocasions furts, i que posteriorment s'havien recuperat els objectes. Els agents van veure estacionat un vehicle al garatge i, després de demanar permís a la víctima, van trencar la finestra i van mirar-ne l'interior. Allà, hi havia els objectes i eines que la dona havia denunciat com a robat, menys els electrodomèstics més grans, com els televisors.

El cotxe va ser traslladat a egarvia perquè la policia científica dels Mossos analitzés els objectes trobats i el vehicle. La víctima va ser acompanyada a prefectura per prendre-li declaració.