Els Trell guanyen als Ullas en una Festa Major d'Ullastrell competitiva

Lluïsa Tarrida
18 d'agost del 2014
Concurs d'escacs per la Festa Major Foto: Cristóbal Castro

Aquest diumenge va finalitzar quatre dies molt intensos per als habitants d'Ullastrell. Enguany, s'havia dividit el poble amb dos bàndols per tal de competir entre ells en les diverses activitats que han tingut lloc per la Festa Major.

Els Ullas, per una banda, i els Trell, per l'altre. Amb mocador color grana vi, els Ullas es poden trobar per Can Gras o els 4 vents - La Peça. A les tardes d'estiu, els encanta sortir a passejar pel bolet. Mentre que amb mocador verd oliva, els Trell volten per Cal Jep, el turó de Can Palet, Ca n'Amat i Can Cabassa. Els encanta veure les postes de sol des del turó del Rector. 

L'equip guanyador té l'honor que la seva bandera onegi els 365 dies següents, fins que arribi una nova edició de la competició. Segons ha anunciat l'Ajuntament d'Ullastrell, amb un marcador ajustat, els Trell s'han imposat en la primera edició d'aquesta competició.

L'alegria al bàndol dels Trell, s'ha fet notar també a la xarxa:Però no només ha estat competició. Aquesta setmana, els vilatans han pogut participar de forma lúdica en moltes activitats més, des de la cercavila d'entitats a l'espectacle de Quim Masferrer, havaneres o concerts.

La regidora de Cultura, Elisabeth Casanovas, ha volgut agrair la participació de tothom a través d'un missatge al seu Twitter: