Participació egarenca al Torneig Hockey Costa Brava

La Torre
16 d'agost del 2014
L'equip guanyador de la competició, els No Name Foto: THCB

El passat cap de setmana passat va tenir lloc a Calella de Palafrugell la tercera edició del torneig de hockey sala Hockey Costa Brava. Durant els dies 7, 8 i 9 d’agost els equips participants van gaudir del hockey sala i d’un ambient molt festiu.
 
L’esdeveniment va ser un èxit total amb vint equips inscrits i més de 150 jugadors/es. Pràcticament tots els clubs catalans van tenir-hi representació; s’hi van ajuntar jugadors provinents del Polo, el Terrassa, l’Egara, l’Atlètic, el Línia 22... 
 
El format del torneig va ser el mateix dels anys anteriors. 4 grups de 5 equips, on els 4 primers es classificaven per vuitens de final. Paral·lelament a la competició de hockey hi havien diverses proves, amb regals pels guanyadors, patrocinats per uns dels col·laboradors del torneig, Bowser Barcelona.
 
A la final, es va acabar imposant l’equip “No Name” davant “Mishimina” amb un resultat final de 3-2. L’equip guanyador comptava amb dos subcampionats en les dues anteriors edicions del THCB, així que es van poder treure l’espina i celebrar el primer campionat.
 
Els premiats van ser els següents:
 
- 1r Classificat: No Name; obsequiats amb una partida a FutbolGolf Vallès.
- 2n Classificat: Mishimina; obsequiats amb material per part de Bowser.
- Millor jugador/a: Marc Creixell i Ivet Honorato; obsequiats amb un stick de Thunder Hockey.
- Jugador/a més simpàtic/a: Max Freixa i Albert Perez; obsequiats amb un protector bucal Cleverbite.