Nou virus que canvia el color del Facebook

Redacció
13 d'agost del 2014
Una aplicació fraudulenta que afirma poder canviar el color de la teva pàgina de perfil de Facebook en realitat és un virus. Segons informa el blog de l’empresa de seguretat Cheetah Mobile Security, més de 10.000 persones de tot el món han estat enganyades per aquest malware. 
 
Les estafes per canviar el color de Facebook porten temps circulant. I per regla general convé evitar qualsevol cosa que pretengui canviar el color del teu perfil. Quan tens l’aplicació activa al teu perfil de Facebook t’envia directament a un vídeo tutorial. En donar el seu consentiment per veure el vídeo, els usuaris donen als pirates informàtics l'accés als seus perfils i permeten que l'aplicació arribi també als seus contactes.


 
Desfer-se d’aquesta aplicació és relativament senzill: simplement cal eliminar-la de la pàgina de configuració de la app de Facebook i canviar les seves contrasenyes. 
 
Tot i això existeix una aplicació segura per a les persones que estan cansades dels tons blaus de Facebook. Els usuaris de Google Chrome poden anar a colormyfacebook.com i instal·lar una aplicació web gratuïta que canvia la combinació de colors de Facebook a gairebé qualsevol color del arc de sant Martí. Però els usuaris de telèfons intel·ligents, de moment, no hi ha cap opció