Relleu a les banquetes dels primers equips del CD Terrassa Hockey

Kike Suárez, actual seleccionador espanyol Sub-16 masculí, és el nou responsable de la direcció tècnica del club de Les Pedritxes

La Torre
12 d'agost del 2014
El CD Terrassa Hockey renova l’àrea tècnica de cara a la temporada 2014-15, que s’iniciarà en els propers dies.
 
Kike Suárez, actual seleccionador espanyol Sub-16 masculí, és el nou responsable de la direcció tècnica del club de Les Pedritxes. El tècnic canari, agafarà el relleu de Marc Barrachina, a la banqueta del primer equip masculí. L’equip iniciarà la pretemporada el proper 21 d’agost, amb la baixa confirmada de Joan Elias, que s’incorpora a la disciplina del FC Barcelona.
 
El segon entrenador de l’equip serà Javier Míguez, que compaginarà aquesta funció, amb la de primer entrenador del CD Terrassa Hockey, de la Primera Divisió Masculina. Litus Ullés, seguirà sent l’entrenador del Rimas, a la Primera Divisió.
 
Per la seva part, Ferran Díaz, serà el nou tècnic del primer equip femení, que aquest any jugarà a la Primera Divisió Femenina. El jove tècnic egarenc, ha estat l’entrenador aquestes darreres temporades, de diferents equips de base femenins de l’Atlètic de Terrassa. En els propers dies, es faran oficials, les incorporacions d’una sèrie de jugadores a l’equip, que debutarà a la Lliga, el proper 4 d’octubre, rebent la visita del Covadonga.
 
D’altra banda, en l’apart físic del nou organigrama, destaca la incorporació d’Albert Figuls, que compaginarà el treball amb els equips sèniors i els equips de l’escola del club.
 
La junta directiva del club, també ha fet oficial, que Alejandro Ayabarrena, tècnic del primer equip femení les darreres temporades, serà el nou director de l’Escola de Hockey del CD Terrassa.