Resposta al director del Club Natació Terrassa

L'AV Poble Nou - Zona Esportiva, vol puntualitzar les declaracions del Joan Celma realitzades al diari La Torre referent a si cal o no un aparcament en l'equipament esportiu

AV Poble Nou - Zona Esportiva
22 d'agost del 2014
L'AV Poble Nou - Zona Esportiva, vol puntualitzar les declaracions del Joan Celma, director general del Club Natació Terrassa, aparegudes a La Torre. Volem matisar el relat que fa Celma de la reunió entre diversos regidors de l'Ajuntament, dirigents del CNT i membres de l'Associació de Veïns, i que al nostre parer són fetes des d'una òptica partidista manipulant la realitat en benefici propi. 
 
En la seva parcial narració dels fets, comenta que es va reunir amb representants de l'AV, cosa evidentment certa. Qualsevol persona que no conegui el tema pot deduïr d'aquestes paraules que la reunió ha estat motivada per un exercici de transparència del Club, que a iniciativa pròpia convoca a l'AAVV per informar-los del seu projecte; quan la realitat és totalment contrària, la reunió és el fruit de diverses reclamacions de l'AAVV tant a l'Ajuntament com al CNT arran de les noticies aparegudes en el seu dia que donaven per fet que l'aparcament estaria totalment operatiu al mes de juny, aplicant una política de fets consumats.
 
D'altra banda, Celma diu que la tant la presidenta com els representants de l'AV veuen amb bons ulls la idea, la qual cosa torna a ser una afirmació parcial i interessada del que realment es va acordar, ja que s'està obviant que el que vàrem dir és que no ens hi oposaríem sempre que el projecte complís tota la normativa urbanística i esportiva, ja que en l'espai afectat es celebren competicions esportives del Consell Escolar. Aquesta "coletilla" va ser refrendada pels representants del Consistori que es van comprometre a no signar l'aprovació de cap projecte que no s'ajustés estrictament a la normativa. Aquesta Associació ha estat respectuosament prudent amb els acords adoptats i no s'ha pronunciat públicament envers el tema fins que no es presenti un projecte definitiu aprovat pel Consitori amb la finalitat d'evitar atiar una polémica inútil que no beneficia ningú. De les manifestacions efectuades pel director general del CNT, l'opinió pública pot deduir que l'AV és còmplice del seu projecte i amb aquesta nota volem deixar ben palés que els nostres objectius sempre han estat reivindicar l'acompliment de les normatives vigents.