La V de Terrassa, a les 17:14

La concentració serà un assaig de la de Barcelna de l'11-S i es necessita que tots els participants vinguin proveïts d’una samarreta o bé groga o bé vermella

La Torre
23 d'agost del 2014
Recreació de com serà la V de la Diada.
Recreació de com serà la V de la Diada.
Recreació de com serà la V de la Diada a Barcelona.

Des de l’ ANC-Terrassa per la Independència s'està organitzant un gran acte que es realitzarà el 6 de setembre al passeig del Comte d’Ègara i coincidirà amb la finalització de la campanya Signa un Vot a Terrassa.

Està pensada com un assaig de la V que es farà a Barcelona l’11 de Setembre, i la idea és realitzar activitats durant bona part del dia, però sobretot, a la tarda, a partir de les 4 i fins al vespre.

Els actes començaran ja a les 10 del matí i està previst formar la V a les17:14, creant els colors de la senyera, per la qual cosa es necessita que tots els participants vinguin proveïts d’una samarreta o bé groga o bé vermella.

Mentre estigui formada la V, hi  pensades diverses sorpreses i esdeveniments simbòlics i un cop acabada es comptarà amb l’actuació d’alguns grups que animin l’acte i completin el final de festa.

A més, es farà la lectura d’un manifest i diversos parlaments per part de persones rellevants del país i de la  ciutat.

"Volem que el dia 6 de setembre sigui una gran festa a Terrassa, reivindicativa del dret a decidir i que serveixi per engrescar, encara més, als terrassencs a assistir a Barcelona el dia 11. Així mateix, voldríem comptar amb la presència d’altres entitats afins a la causa sobiranista, a les quals convidarem a l’acte per què puguin explicar als terrassencs les tasques que estan duen a terme. A finals d’agost esperem podem informar detalladament de totes les activitats que es durant a terme aquest dia".