El PP, contra els peatges urbans a Terrassa

Una carta dels populars de Terrassa sobre Ègara Fòrum Mobilitat

La Torre
01 d'agost del 2014
Des del PPC de Terrassa i des del Grup Municipal del PPC de Terrassa informar que des de fa un temps no participem en les reunions de l'Ègara Fòrum Mobilitat, un espai de debat sobre propostes de mobilitat.

La nostra voluntat, en participar-hi, és debatre amb altres entitats sobre temes de mobilitat amb l'objectiu de poder aconseguir en determinats temes consensos. Però entenem, a l'efecte d'evitar confusions sobre les propostes que es presenten i que nosaltres no compartim, i tenint en compte que no se sol assenyalar que partits o entitats no comparteixen determinades propostes que s'exposen públicament des del Fòrum, que és millor deixar de participar en el mateix en aquest moment en què està sent objecte de debat el nou Pla de Mobilitat de la ciutat de Terrassa. Aprofitar per expressar que les nostres propostes en matèria de mobilitat estan contemplades en nostre programa electoral i que la majoria d'elles segueixen vigents.

Indubtablement, des dels Populars de Terrassa, estem en contra, en les actuals circumstàncies i mentre no es desenvolupi la Proposta de xarxa viària bàsica contemplada en el vigent Pla Director de Mobilitat o una altra d'alternativa per garantir la fluïdesa del
tràfic a la nostra ciutat i la capacitat d'absorció del mateix, que es restringeixi l'accés dels vehicles privats al centre de la ciutat, estem en contra de qualsevol mesura que proposi peatges urbans, i estem en contra de la prohibició de circulació de vehicles en el tram central de la Rambla d’Ègara.