El poble es divideix en dos bàndols: els Ullas contra els Trell

Consulta el programa de la Festa Major que s'inicia el 14 d'agost

La Torre
06 d'agost del 2014


La Festa Major ve carregat de novetats com les activitats d'ULLASvsTRELL, així com dels actes més clàssics, com el ball de festa major. Serà el 14, 15, 16 i 17 d'agost. Joan Paloma i Roura en serà el pregoner.

Una de les novetats és que l'assemblea de joves ha volgut dividir les activitats competitives amb dos bàndols: els Ullas vs Trell. L'edifici de l'Ajuntament fa de frontera real. De Can Gras i voltants fins allà, és territori "Ullas". De l'Ajuntament - De l'Ajuntament fins a Ca n' Amat és territori "Trell".

A més, els participants aniran ben identificats: Ullas portarà una insignia de color Vi, els Trell portaran insignia de color oliva. Durant tota la Festa Major hi ha una sèrie d'activitats competitives que atorgaran als vencedors o participants un conjunt de punts que s'aniran sumant a un marcador.

L'objectiu és clar: "Competir i guanyar. Però sobretot fer una Festa Major més participativa i emocionant, on a cada racó carrer i activitat es guanyarà punts. Us animem a participar individualment o amb la família a totes les activitats. Només guanyarà un equip", així ho resumeixen els impulsors d'aquesta iniciativa.

El vencedor tindrà l'honor de poder penjar una bandera del color del seu territori al balcó de l'Ajuntament. Onejarà durant tot l'any per recordar als vençuts que tenen 365 dies per recuperar l'honor de ser els més participatius.

Programa de Festa Major 2014