La V de Terrassa es farà el 6 de setembre al Passeig

Si es vol anar amb altres terrassencs a la V de Barcelona cal escollir el tram 25

J.M.O.
01 d'agost del 2014
Tram on es farà la V de Terrassa Foto: TXI

El dia 6 de setembre a la tarda, Terrassa tindrà la seva pròpia V. Es farà al passeig del Comte d’Ègara, promoguda per ANC-Terrassa per la Independència. Coincidirà amb el tancament de la campanya Signa un vot per la independència, el pla B de l’ANC per si no es pogués fer la consulta o no se’n reconeguessin els resultats, amb diverses taules instal·lades tot el dia a la ciutat.

Ara és l’hora és la campanya unitària per aconseguir que una majoria molt àmplia faci guanyar el sí a la consulta, un resultat imprescindible per començar un país nou que esdevingui un Estat d’Europa, reblen els organitzadors. L’impulsen l’ Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural , entitats que representem de manera transversal la voluntat popular dels catalans i catalanes a través d’un moviment pacífic, democràtic, participatiu i inclusiu. Amb els millors professionals del país i especialistes d’arreu del món haN preparat una campanya molt potent i d’ampli abast  per garantir l’èxit que el país necessita.

La Via Catalana 2014
Dintre de la campanya Ara es l’hora, l’ANC organitza la Via Catalana 2014, la ja famosa “V”, a Barcelona. A la plaça de Les Glòries Catalanes convergiran dues concentracions, una per la Gran Via i l’altra per la Diagonal, dos grans eixos de la capital catalana. Les samarretes grogues i vermelles dels participants formaran les quatre barres tot al llarg de les dues branques. Com a la Via Catalana de l’any passat, caldrà inscriure’s.

Aquest any, a més, la inscripció té la funció de regular el nombre de samarretes de cada color que es poden inscriure en un tram. Un fet que fa imprescindible la inscripció per a l’èxit de l’esdeveniment.El formulari d’inscripcions el trobareu a http://www.araeslhora.cat/ca/via-catalana-2014/inscriu-te. Es poden inscriure fins a 5 persones a la vegada, introduint les dades de cada una d’elles (si sou més, entreu més vegades al formulari). Es pot escollir el tram i el color de la samarreta mentre totes dues coses estiguin encara “disponibles”.

A tenir en compte

- Si voleu anar amb altres terrassencs escolliu el tram 25.

- Els menors de 14 anys no s’han d’inscriure.

-Un cop feta la inscripció es rebrà un missatge a l’adreça de correu de cada inscrit amb un enllaç que cal prémer per confirmar la inscripció. Això s’ha de fer abans de 24 hores o no es farà efectiva. Estigueu atents perquè sovint aquests correus van a parar a la carpeta de correu escombraria.

- El transport l'haurà de fer cadascú pel seu compte a no ser que s'apuntin al formulari per als autocars que aniran al tram 25: https://docs.google.com/forms/d/1dmO6szVQq7VEVgCLSb6BH7z7rYUFawoOCKOTjzcTBUU/viewform?usp=send_form

- Més informació a http://araeslhora.cat

- Per qualsevol consulta escriviu a l’ANC-Terrassa a viacatalana.txi@gmail.com

Es recomana dirigir-se al tram que pertoca cap a les 16:00 com a molt tard. La formació de la V sencera es produirà a les 17:14 de la tarda.

Els actes del matí de la Diada
Al matí hi haurà a tots els municipis catalans un acte molt important de suport a la convocatòria de la consulta del 9N. En aquest acte s’intentarà que hi participin, a més dels ciutadans, el consistori, les associacions i entitats del municipi.  Qualsevol entitat, associació, empresa o col·lectiu, així com els càrrecs electes, pot signar el Compromís de suport a la consulta del 9N. El matí de l’11 de setembre a les 10 del matí, a la Sala de Govern de l’Ajuntament,  es realitzarà el lliurament dels Compromisos signats durant l’estiu per les entitats terrasenques als càrrecs electes i la foto de família de tots ells. L’acte s’acompanyarà d’una concentració al Raval, davant de l’Ajuntament, a la qual estan convocats tots els ciutadans prèviament a la sortida cap a Barcelona per a la V.