Clàssica de set dels Castellers de Terrassa a Llagostera

Van actuar a la Fira del Batre

Redacció
28 de juliol del 2014
Els Castellers de Terrassa van oferir una doble sessió de castells, actuant a les localitats de Salt i Llagostera. Al matí, amb motiu de la Festa Major de Salt i a la tarda a la Fira del Segar i el Batre de Llagostera.

A la primera actuació, la matinal, la colla blau turquesa va descarregar el 5 de 7 en primera ronda, seguit del 2 de 7 que van carregar, però que va caure pel pis de quarts a la sortida de la canalla després d'un primer intent desmuntat. En la tercera ronda van descarregar el 4 de 7 amb agulla i un pilar de cinc per tancar l'actuació.

Per la seva banda, la colla amfitriona, els Marrecs de Salt varen descarregar el 4 de 8, 2 de 8 f, 3 de 8 i 3 pilars de cinc per tancar l'actuació. Xicots de Vilafranca va carregar el 3 de 8 després d'un primer intent desmuntat i en segona i tercera ronda, 2 de 7 i 4 de 8, per tancar l'actuació amb el pilar de cinc. Xerrics d'Olot va descarregar el 5 de 6, 3 de 7 i 4 de 6 (després de desmuntar un 4 de 7) i 2 pilars de quatre per tancar l'actuació.

A la tarda, els Castellers de Terrassa van actuar a Llagostera, on varen descarregar 2 pilars de 4, el 4 de 7, el 3 de 7, el 2 de 6 i van finalitzar amb un p5. Una bona actuació pensant que actuaven en solitari i que els castellers que van caure al matí seguien amb ganes de fer castells a la tarda. Amb aquesta doble actuació, s’obre un petit període de descans, fins el dia 22 que retornarem als assaigs, i el dia 31 que actuarem a la Festa Major de Matadepera. Aquest temps servirà, per recuperar forces i agafar embranzida, de cara a la segona part de la temporada, que es presenta intensa, amb actuacions com la Diada de l’Avi Emili, la Diada de Misericòrdia a Reus, el Concurs de Tarragona, Diada de Castellers de Sabadell, la Diada de la Colla...