Per conèixer tots els resultats electorals a Terrassa

L’accés a les dades és ràpid i fàcil.

La Torre
29 de juliol del 2014
El Departament de Governació i Relacions Institucionals, per mitjà de l’Àrea de Processos Electorals i Consultes Populars, ha posat en marxawebelec, un nou espai web des d’on es poden consultar els resultats de totes les eleccions celebrades a Catalunya des del 1976.
 
El web posa a la disposició de les persones interessades, ja siguin de l’àmbit acadèmic, els mitjans de comunicació o la pròpia ciutadania, tota la informació sobre resultats electorals d’una manera gràfica i immediata.
 
L’accés a les dades és ràpid i fàcil. Només cal seleccionar el tipus de convocatòria i l’any en què es va celebrar i en el mateix moment s’obtenen totes les dades: població, cens, nombre de meses electorals, participació, vots emesos, vots per candidatura, etc.
 
Les dades es presenten de forma molt visual, en taules i gràfiques, i es poden consultar per província, comarca, municipi i districte. Així mateix, a través d’un àgil sistema de descàrregues, es pot disposar d’aquests documents en format digital per al tractament de les dades.