Ja pots comprar entrades per dissabte del Concurs de castells

Són a la venda des d'avui i tenen un cost de 5 euros

Diari Casteller
28 de juliol del 2014
Castells,
Castells,
La Tarraco Arena Plaça tornarà a ser l'epicentre casteller el 4 i 5 d'octubre.

El Concurs de Castells ja ha posat a la venda les entrades per la seva jornada de dissabte. Hi actuaran les colles castelleres classificades des la posició 13 a la 30 i serà el proper dissabte 4 d'octubre a partir de dos quarts de cinc de la tarda a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona. Les entrades per a la jornada de diumenge 5 es posaran a la venda el dilluns 8 de setembre, un cop confirmades totes les colles participants. Costaran 12 euros, el mateix que l'any 2012, i es podran adquirir pel mateix sistema que les de dissabte.

Des d'aquest dilluns ja es poden comprar les entrades, que tenen un cost de 5 euros. A més a més, el dissabte 4 d'octubre actuarà a Tarragona la Muixeranga d'Algemesí, en una bona oportunitat per veure en directe aquestes torres humanes estretament vinculades amb l'origen dels castells actuals. En concret la Muixeranga farà dues actuacions: dissabte al migdia, a la plaça de la Font, i dissabte al vespre, a la mateixa Tarraco Arena Plaça, un cop acabada la competició.

Dissabte a la nit, tenint en compte que molts castellers i espectadors faran nit a la ciutat per presenciar les dues jornades del Concurs, l'Ajuntament de Tarragona organitza una revetlla popular a la Capsa de Música, a la Tabacalera, amb el grup de versions Cat Rock. L'entrada al concert serà gratuïta. De fet, la zona del Smart Parc Tabacalera es convertirà durant tot el cap de setmana en un espai casteller, ja que la pantalla gegant emetrà íntegrament i en directe les imatges de les dues jornades tarragonines del Concurs.

Pots comprar la teva entrada per a la jornada de dissabte aquí.