Iceta proposa que Pere Navarro estigui a l'executiva federal del PSOE

"Ahir vaig oferir al nou secretari general electe, Pedro Sánchez, aquesta proposta que ha sabut acollir amb generositat i obertura, demostrant que sap triar i ha triat tres dels nostres millors", ha destacat el primer secretari del PSC

La Torre
26 de juliol del 2014
Pere Navarro i Miquel Iceta al Parlament de Catalunya Foto: E.P.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha anunciat aquest matí que proposarà als delegats del PSC al Congrés Federal del PSOE que se celebra aquest cap de setmana a Madrid l’elecció de Carme Chacón, Pere Navarro i Meritxell Batet perquè s’incorporin a l’Executiva Federal del PSOE.

“Ahir vaig oferir al nou secretari general electe, Pedro Sánchez, aquesta proposta que ha sabut acollir amb generositat i obertura, demostrant que sap triar i ha triat tres dels nostres millors”, ha destacat Iceta.

“Carme Chacón, Pere Navarro i Meritxell Batet són tres persones absolutament compromeses amb el projecte federal que han demostrat sobradament la seva vàlua; Pedro Sánchez sabrà trobar-los la responsabilitat més adequada”, ha afegit.

Preguntat sobre la confessió ahir de l’expresident Jordi Pujol en què va admetre en una carta haver tingut diners sense declarar en un compte a l’estranger, Miquel Iceta s’ha mostrat “profundament decebut, com molts catalans” per aquesta notícia. “És molt negatiu, plou sobre mullat, perquè la política, per desgràcia, ha rebut cops molt grans a la seva credibilitat i aquests fets només fan que agreujar aquesta situació de descrèdit, espero que entre tots sabrem superar-la”, ha afegit. “Només Jordi Pujol pot explicar per què ara i d’aquesta manera, i donar explicacions addicionals a una situació de la què encara no coneixem tots els extrems”, ha conclòs.