El CN Terrassa es penja 4 medalles més al Campionat de Catalunya

Or per a Laura Guerra i plates per a Irene García de Dios i per al relleu femení de 4x100 m estils

La Torre
25 de juliol del 2014
El Club Natació Terrassa va assolir quatre medalles (una d’or, dues de plata i una de bronze) en la tercera i última jornada del Campionat de Catalunya Júnior Open d’Estiu que va celebrar-se ahir a les instal·lacions del CN Mataró.

El balanç egarenc, doncs, és d’onze podis (dos ors, quatre places i cinc bronzes), atès que el Natació n’acumulava set en les dues primeres jornades.

La magnífica actuació col·lectiva s’ha reflectit en el subcampionat assolit en la classificació conjunta per clubs i en la tercera plaça en la classificació femenina per equips. Cal recordar que es tractava d’un campionat obert a la participació de nedadors absoluts i infantils, que no comptaven, però, a l’hora de concedir medalles, limitades només als nedadors júniors, als nascuts els anys 1996 i 1997 i a les nascudes els anys 1998 i 1999.

Laura Guerra va brillar en proclamar-se campiona de Catalunya en 50 m esquena amb un registre de 31.66, l’únic or en una prova individual de la delegació egarenca en aquesta competició. Al seu torn, Irene García de Dios va penjar-se la plata en 100 m lliures amb un temps d’1.00.02, mateix èxit que va assolir el relleu femení de 4x100 m estils, integrat per Guerra, Júlia Perucho, García de Dios i Paula López (4.32.66). Completa la nòmina de medallistes en aquesta tercera i última jornada Enric Cristóbal, que va obtenir el bronze en 100 m lliures amb una marca de 53.94.