Circular per la carretera de Talamanca ja és més fàcil

Una rotonda permet estalviar-se tota la volta per dins de les urbanitzacions

J.M.O.
26 de juliol del 2014
Tram de la carretera de Talamanca Foto: Matadepera.cat

Les obres que des del passat 24 d’abril han obligat a tallar els dos sentits de la carretera BV-1221 a Talamanca amb els consegüents desviaments de trànsit, tenen una modificació provisional des d'ahir a la tarda: l’obertura provisional de la circulació també en sentit baixada per la nova rotonda a la cruïlla carretera Talamanca amb carrer Joan Camps. Els primers cotxes ja van descobrir que amb aquesta actuació s'estalvien el pas per les urbanitzacions i uns deu minuts.

Actualment està permesa la circulació en sentit pujada, connectant-se la carretera de Talamanca des de Turó de les Roques Blanques amb el carrer Joan Camps. Fonts de l’Àrea Tècnica han destacat a Matadepera.cat que “aquesta obertura serà provisional i temporal ja que la primera setmana d’agost, i durant uns 2 o 3 dies quedarà tancada la circulació per aquesta rotonda, en ambdós sentits, per a poder realitzar els treballs d’asfaltat i pintura en la seva calçada”.

La finalització de les obres d’urbanització de la totalitat de la travessera està prevista pel proper dia 7 d’agost, a excepció dels treballs de jardineria que s’ajornen fins al mes d’octubre.