BBVA renova el suport a la Nit de l'empresari de Cecot

El banc onvoca una nova edició del Premi BBVA a la creació del Valor social "Yo soy empleo"

La Torre
27 de juliol del 2014

El Premi BBVA a la creació del valor social “Yo soy empleo” vol reconèixer la tasca de les empreses que, durant el curs 2013-2014 han fet més contractes de treball i de més qualitat, al nostre país. BBVA ha renovat l’acord de col·laboració amb la patronal vallesana Cecot per donar continuïtat un any més a la “Nit de l’empresari”, que enguany celebra la seva 20a edició. Dins d’aquest acord, BBVA promou un dels premis que es donaran a la gala de l’empresariat català. En concret, el Premi BBVA a la creació del valor social “Yo soy empleo” que distingirà aquelles empreses que durant el curs 2013-2014 han generat més llocs de treball i de més qualitat al nostre país.

Xavier Queralt, director territorial de BBVA a Catalunya i Antoni Abad, president de la patronal Cecot, han signat un conveni que renova el suport a la Nit de l’empresari i la convocatòria del Premi BBVA a la creació de valor social “Yo soy empleo” que s’atorgarà en el marc de la Nit de l’empresari d’enguany.

Aquest premi reforça l’eix de treball del programa social impulsat per l’entitat bancària, i té com objectiu distingir aquelles empreses que hagin generat més llocs de treball i de més qualitat al nostre país durant el curs 2013-2014. Amb el Premi BBVA a la creació de valor social “Yo soy empleo”, BBVA dóna continuïtat a la distinció que Caixa Terrassa va posar en marxa per primera vegada l’any 1996.

De la mateixa manera que l’any passat, el premi compta amb tres categories: Una per autònomsi empreses de fins a 50 treballados; una altra per a empreses entre 50 i 250 treballadors i una tercera per empreses de més de 250 treballadors. També es valora la qualitat dels contractes realitzats, guardonant el nombre de contractes indefinits per sobre d’altres tipus de contracte.

20 edicions de la “Nit de l’empresari”
La 20a edició de la “Nit de l’empresari” es celebrarà el proper 3 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya, essent la primera vegada que es celebra fora de Terrassa. Es preveu l’assistència del president de la Generalitat, Artur Mas, i de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias. En el marc d’aquest acte es donaràn els Reconeixements 2014, entre els que es troba el BBVA a la creació de valor social “Yo soy empleo”.

El programa “Yo soy empleo”
A principis de 2013, BBVA va posar en marxa el programa “Yo soy empleo” per contribuir a dinamitzar l’economia col·laborant en la generació de llocs de treball i el creixement econòmic del país. El programa posa a disposició de les empreses i els autònoms que s’uneixin a aquesta iniciativa, quatre mòduls de caràcter independent:

- Suport directe a la contractació, amb ajudes de 1.500€
- Suport a l’autoocupació, amb ajudes de 1.500€ per a nous treballadors per compte aliè.
- Formació gratuïta per al creixement de les empreses, de la mà de cinc escoles de negocis de
reconegut prestigi a Espanya (ESADE Business School, IE Business School, Deusto Business
School – Universitat de Deusto, Institut Internacional San Telmo i ESIC).
- Suport a la selecció, amb l’ajuda d’Infoempleo, que posa en contacte contractants i candidats a
través del servei d’una consultoria de selecció.

Les bases es poden consultar al web www.yosoyempleo.es