Velasco, a Serveis Socials, Medi Ambient i Habitatge de Rellinars

La Torre
23 de juliol del 2014
Francisca Velasco Foto: J.M.O.

Francesca Velasco, nova regidora de Serveis Socials, Medi Ambient i Habitatge a Rellinars En el ple celebrat aquest dimarts, s’ha ratificat a la regidora socialista com a nova primera tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Rellinars.

Segons ha declarat la regidora socialista, “assumeixo aquest càrrec amb molta il·lusió però també amb molta responsabilitat, em dec a la ciutadania i espero fer-ho el millor possible”.

Velasco té 57 anys, és mare de dos fills i àvia de dos néts. Va néixer a Còrdova i és resident a Rellinars des de fa més de deu anys i durant 14 anys va treballar i gestionar un restaurant a la ciutat de Terrassa, del qual era propietària.

Segons ha manifestat la nova regidora, “afronto aquesta etapa al capdavant de serveis socials amb la consciència que l’actual és un moment molt complex, que hi ha famílies que ho estan passant molt malament i que cal que gestionem els recursos de la millor manera possible per tal de pal·liar els efectes de la crisi entre els nostres veïns i veïnes”.

Velasco ha assegurat que continuarà treballant en la mateixa línia que el PSC ha portat fins ara “molt pròxima a la gent, vull parlar amb tothom, conèixer les necessitats i inquietuds dels ciutadans de primera mà”. Velasco va entrar a l’Ajuntament en substitució de Jordi Adrià, que va deixar les seves responsabilitats al Consistori per motius personals i professionals el passat mes d’abril.