Jordi Muela, segon en el Campionat de Catalunya Universitari de Triatló

Va aturar el crono en 1h23’49”, només per darrere d’Àngel Serrat

La Torre
23 de juliol del 2014
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Jordi Muela va assolir la segona posició en el Campionat de Catalunya Universitari de Triatló que va celebrar- se diumenge passat en el marc del II Triatló d’Osona.

La competició, que va aplegar 440 participants, va constar de 750 metres de natació pel pantà de Sau, 25 quilòmetres de ciclisme entre Sau i Vic i 5 quilòmetres finals de cursa a peu pel casc antic de Vic. Muela va aturar el crono en 1h23’49”, només per darrere d’Àngel Serrat (Club Atlètic Torelló Triatló), que va proclamar-se campió de Catalunya universitari amb 1h21’31”. Per part dels representants locals, cal subratllar també la cinquena posició en categoria cadet de Daniel Ratera amb una marca d’1h24’01”. En categoria absoluta, el triomf va correspondre a Nan Oliveras (AD Tri-Penta Terras de Lugo), amb una marca d’1h10’56”. En l’apartat femení, la victòria va recaure en Núria Peix (CN Vic-ETB), amb un registre d’1h22’34”.