El Terrassa FC presenta quatre fitxatges

Érik Ayala, Gerard Coronado, Diego Fernández i Guillem Ramón han comparegut avui a la sala Vip de l'Estadi Olímpic

J.M.O.
22 de juliol del 2014
Gerard, Diego, Guillem i Érik Foto: J.M.O.

Els quatre fitxatges del Terrassa FC arriben amb la lliçó ben apresa. L'objectiu: estar entre els millors de la categoria, o el que és el mateix, entre els quatre primers, els llocs que donen dret a jugar el play-off d'ascens a la Segona B, el repte del club. Els nous Jugadors han estat presentats aquesta tarda a la sala Vip de l'Estadi Olímpic de Terrassa i més tard han fet uns tocs amb la pilota sobre la gespa. Cal apuntar el noms de quatre fitxatges que destaquen per la seva joventut -entre 20 i 22 anys- però que pel que afirma el secretari tècnic Sergio Montero estan suficientment preparats. Són Érik Ayala, Gerard Coronado, Diego Fernández i Guillem Ramón. Tots coincideixen a assenyalar que va ser fàcil dir sí quan van rebre la proposta del que és un dels grans clubs històrics del futbol català.

Érik arriba a la porteria. I malgrat que la seva joventut vol lluitar per ser-ne el titular. No li fa por la lluita amb els companys. Diego es defineix com un jugador ràpid i àgil i ha de convertir-se en una de les grans referències vermelles del mig del camp. Guillem ve al lateral dret per cobrir la baixa de Dot. La idea és fer-ho millor, i la feina no serà fàcil, atès que el llistó va quedar alt. A Gerard li agrada la banda esquerra i mirar la porteria. Un davanter centre lluitador.

Sergi Montero diu que potser hi haurà algun reforç més, tot i que rebla que una de les grans apostes és el jovent, i consolidar un equip de futur que tinguin entre cella i cella el play - off . Es mostra satisfet d'haver renovat a tots aquells que es preveia, o gairebé a tothom. "No mirem el DNI, sinó la qualitat".