Les oficines de 'la Caixa' donen 1.205 kg al Banc d'Aliments

Treballadors de Terrassa recapten diners menjar i oferir-lo a famílies amb dificultats

La Torre
01 d'agost del 2014
Marià Gallego, president de la Creu Roja a Terrassa (esquerra), Francisco José Cantó, director d’àrea de Negoci del Vallès Occidental–Terrassa de “la Caixa” (centre), i Rafael Ramos, director de l'oficina 87 de Terrassa (dreta) Foto: la Caixa

Els 135 empleats, que comprenen les 28 oficines de “la Caixa” a la Direcció d’àrea de negoci del Vallès Occidental – Terrassa, han aconseguit en aportacions personals, durant aquest 2014, 1.205 quilos d’aliments secs destinats al Banc d’Aliments de la Creu Roja de Terrassa per arribar a persones i famílies amb greus dificultats econòmiques.

La col·laboració ha consistit en l’adquisició de: 120 quilos d’arròs, 200 quilos de llegums, 300 quilos de pasta, 235 quilos de farina i cereals, 100 quilos de sucre, 150 litres d’oli, 60 quilos de llet i 40 quilos de tonyina envasada. Els beneficiaris d’aquest ajut son les persones més vulnerables del territori, algunes de les quals no tenen habitatge o el seu nivell d’ingressos son insuficients per a poder arribar a cobrir les necessitats diàries més bàsiques.

La Creu Roja de Terrassa és una Organització No Governamental (ONG) d’ ajuda humanitària i voluntària enraigada a la societat terrassenca. Dona respostes integrals a les persones vulnerables amb una perspectiva de desenvolupament humà i els seus principis són: Humanitat, Imparcialitat, Neutralitat, Independència, Caràcter voluntari, Unitat i Universalitat. Obra Social "la Caixa": més compromesos que mai En les actuals circumstàncies, l'Obra Social "la Caixa" té com a prioritat l'atenció a les principals preocupacions i problemes dels ciutadans. I, és en aquest sentit, que l'entitat ha mantingut el pressupost durant el 2013 en 500 milions d'euros. Quantitat que situa a l'Obra Social "la Caixa" com la primera fundació privada d'Espanya i una de les més importants del món.