Més de mil atletes participen a la Night Running Series Terrassa

Meritxell Calduch, en dones, i els africans Benhmbarka, Oughzif i Btaimi van ser els guanyadors de la competició

La Torre
20 de juliol del 2014
El recorregut, molt ràpid i urbà, permet la participació de tots els públics i nivells Foto: Cristóbal Castro

Divendres a la nit va tenir lloc la segona de les cites del circuit " Night Running Sèries ", que prossegueix a la reeixida edició de la Nocturna de Vigo.  El recorregut es caracteritza per ser molt ràpid i urbà. Això fa que sigui una carrera ideal per batre marca personal així com apta per a tots els públics i nivells.
 
Més d'1.000 participants es van reunir en una autèntica festa de l'esport. La proposta de l'organització va superar les expectatives de participació previstes. Els atletes Mohamed Benhmbarka (guanyador de 5 edicions de la carrera El Corte Inglés de Barcelona), Omar Oughzif (campió de Catalunya de Mitja Marató 2014), Marc Roig (campió de Catalunya de Mitja Marató 2009 i 2010), Francisco Javier Cortés Huete (guanyador en la marató d'Àmsterdam), Bartolomé Serrano (Campió d'Espanya de Mitja Marató), José Castella (4 vegades paralímpic Atlanta, Sídney, Atenes i Pekin), Otmane Btaimi, Andrés Encunya, Maria Basc (bronze en els Jocs Olímpics de Sídney 2000), Meritxell Calduch (campiona d'Espanya de 10.000m 2009), Ouafaa Hamani i els triatletes de prestigi internacional Marcel Zamora i Albert Parreño, eren alguns dels atletes participants.

També s'hi van poder veure cares conegudes del món de l'esport i dels mitjans de comunicació, com els periodistes de TV3 Xavier Bonastre i Rafael Bagot, entre d'altres. La cita atlètica va començar amb exhibició de zumba i les carreres dels més petits que van gaudir de diferents distàncies segons categories. A continuació va tenir lloc una divertida i original carrera de cambrers per donar pas a continuació a les carreres d'adults de 5 i 10Km.

L'alcalde Jordi Ballart va donar el tret de sortida per a tots els participants. Des del primer moment, en la prova de 10km, es van imposar en el cap de carrera els tres atletes africans Benhmbarka, Oughzif i Btaimi. Van marcar un ritme que ningú podia seguir entrant junts i de la mà en la meta. En fèmines, Meritxell Calduch va guanyar els 10km, seguida de Maria Vasco i Nimfa Estela Chavez. En la prova de 5km el primer lloc va ser para Albert Parreño i Ana Flaquer.

Els organitzadors de la prova, agraeixen la confiança dipositada en l'esdeveniment per part de tots els participants, voluntaris, institucions i patrocinadors, que han fet possible que la prova hagi estat un èxit de participació. El proper 12 de setembre el circuit de les NIGHT RUNNING SÈRIES aterrarà a Maó.